Afişări de pagină

Sistem


duminică, 13 ianuarie 2019

Regenerarea fiintei

Tinand cont de cele 3 tipuri constitutionale (tipul Vata caracterizat de uscat si rece, tipul Pitta caracterizat de umed si fierbinte, tipul Kapha caracterizat de umed si rece) si de anotimp, se recomanda anumite proceduri si regimuri de viata.
Se incepe cu purificarea: oleatia, sudoratia, Panchakarma, se continua cu Rasayana si Vajikarana pentru mentinerea si amplificarea energiei OJAS. Produsele naturale in cadrul unei alimentatii Sattva care amplifica Ojas sunt: ghee, susanul, migdalele, laptele curat, mierea pura, plante si amestecuri de plante: Trifala, Amla, Shatavari, Shilajit, Ashwagandha, Tulsi, Guduchi, Chawanprash.
Apa sa fie pura, bazica, cu tensiune superficiala mica si potential Redox mare. 
Foarte pe scurt, exista cateva suplimente utile in acest sens: TELOM-R, ORME si STEM. Studiind compozitia si proprietatile acestora, veti afla principiile practice ale reintineririi.
Ambianta placuta, continenta sexuala, practicile spirituale in cadrul carora devotiunea sau daruirea sunt centrale constituie cheia unei vieti fericite, in care menirea spirituala va fi implinita.