Afişări de pagină

Sistem


joi, 25 iunie 2015

Frauda lui Pasteur a pus bazele "medicinei" moderne

Parazitismul sangelui sau frauda lui Pasteur a pus bazele medicinei moderne

 
Sanatatea noastra este direct legata de alimentatie. Acest lucru era cunoscut inca din antichitate. Pitagora (582-507 i.e.n) a spus “zeii sunt nevinovati de suferintele oamenilor. Bolile si durerile corpului sunt urmarea exceselor”.

Si calugarita Hildegard von Bingen a scris acum 1000 de ani “Hrana voastra este medicina voastra”. Aceasta te poate imbolnavi sau face bine.

Microbiologul Prof. Dr. G. Enderlein a facut descoperiri uimitoare prin cercetarile facute cu sange si a pus medicinei stiintifice o temelie noua. Toate descoperirile lui nu au putut fi inca negate de peste 90 de ani, ci ele au fost mai degraba confirmate de alti cercetatori din toata lumea. Acest lucru vorbeste de la sine de adevarul lucrurilor celor descoperite de Enderlein. Dupa mai mult de 60 de ani de cercetari Enderlein a adus dovada pentru cauza bolilor cronice – inclusiv a cancerului – ca si tratarea lor cu succes.

Inainte de a ne ocupa cu cercetarile si teoriile lui trebuie insa sa facem o mica excursie cu ceva timp in urma, pentru a intelege mai bine aceste lucruri. In intreaga istorie a medicinei nu a existat o disputa stiintifica mai mare si mai pasionata decat aceea dintre Louis Pasteur si Antoine Bechamp.

Antoine Bechamp (chimist, biolog si profesor in farmacie, 1816-1908) a afirmat ca toate celulele din plante, animale si din om contin niste microzime care dupa moartea organismului nu mor, ele fiind cauza fermentatiei. Din aceste microzime se pot naste alte microorganisme. Aceste microzime, asa cum le-a numit Bechamp sunt prezente in toate fiintele si toate plantele.
Ele sunt indestructibile si vesnice, sunt puntea dintre materia vie si cea moarta. Sub influenta anumitor efecte patogene aceste microzime se pot transforma in bacterii, care elimina substante putrezitoare si de fermentatie. Ca urmare toate bolile corpului isi au originea in INTERIORUL sau.

Cu aceasta a fost descoperit pentru prima data pleomorfismul – capacitatea unui microorganism de a se transforma dintr-un organism pasnic intr-o sumedenie de microbi, bacterii, mucegaiuri si ciuperci daunatoare vietii. Din aceasta descoperire importanta s-ar fi putut naste baza adevarata a unei medicini folositoare, daca un alt cercetator nu s-ar fi amestecat in aceasta descoperire importanta: Louis Pasteur (microbiolog 1822-1895).

Pasteur, om cu legaturi politice dubioase, a afirmat in acelasi timp ca microbii nu se pot transforma si ca ar exista numai un singur microb care sa produca o anumita boala. El a negat ca bacteriile si ciupercile ar lua nastere in sange din acele microzime originale si in plus a afirmat ca sangele in stare de sanatate este steril. Dupa Pasteur bolile s-ar naste din bacteriile care ataca corpul dinafara si care la randul lor provin din alte bacterii care exista in natura.

Un al treilea savant s-a amestecat in disputa: Claude Bernard (fiziolog 1813-1878) si acesta a corectat: “Nu domnii mei, microbul nu este nimic. Ci calitatea sangelui este totul!”

Pasteur era un retoric foarte bun si in scurt timp, cu sprijinul mare al ziarelor, ziare care in numar mare apartineau magnatilor de produse chimice si farmaceutice de atunci, a reusit sa convinga opinia publica si savantii de teoria lui, castigand aceasta disputa fara sa aduca cele mai mici dovezi pentru teoria sa.

Pasteur a plagiat chiar multe pasaje din lucrarea lui Bechamp, pe care le-a introdus in lucrarea lui, fara sa mentioneze provenienta lor. Deja atunci el a fost acuzat de plagiat si inselatorie. Desi, pe patul de moarte Pasteur si-a recunoscut greseala si i-a dat dreptate lui Bechamp, acest lucru a fost prea mult tarziu pentru a mai repara greseala sau inselatoria deja facuta si dogmele instalate in stiinta medicala.

Teoria simplista si eronata a lui Pasteur despre microbiologie se raspandise intre timp rapid in lumea stiintifica spre dauna miliardelor de pacienti care vor urma sa traiasca de atunci. Si aceasta teorie gresita este inca ceea ce se stie pana in ziua de azi si baza medicinei moderne, care combate microbii din afara cu chimicale toxice si vaccinuri. Dupa analiza documentelor lui Pasteur facuta de un cercetator american, documente care au fost pastrate in secret mai mult de 70 de ani dupa moartea lui, reiese limpede ca Pasteur a comis o frauda stiintifica in mod intentionat.

Aceasta frauda a facut ca medicina sa ia un drum foarte gresit si cu multe victime in lumea intreaga, spre folosul celor care facbrica si vand medicamente chimice si aparatura medicala.

Prof. Enderlein a fost microbiolog, zoolog si custod sef al muzeului de zoologie din Berlin atunci cand el s-a adancit in studiile facute de Bechamp. In anul 1916 Enderlein a facut o mare descoperire. El a putut izola dupa analiza sangelui doua microorganisme pe care le-a cultivat intr-o cultura hranitoare. Aceste microorganisme faceau parte dintr-un mucegai de origine vegetala, care traieste in simbioza cu omul si cu animalele. Ele apar in forme diferite si ajuta printre altele de exemplu la coagularea sangelui, o functie vitala vietii, crearea trombocitelor.

Enderlein a putut sa dovedeasca prin cercetarile sale sirul de transformari ale microbilor dintr-un microorganism pasnic simbiotic intr-o sumedenie de microorganisme diferite cu insusiri patogene. Cu aceasta Enderlein a confirmat descoperirile lui Bechamp si a livrat dovezile pentru pleomorfism.
Enderlein a dovedit in plus ca sangele nu este niciodata steril, asa cum afirmase Pasteur si ca in sange se afla tot felul de microorganisme in stadii diferite. Chiar si faptul ca celula umana ar fi cea mai mica unitate vie din corp, asa cum inca se crede astazi, este un lucru dovedit ca fiind gresit. Cea mai mica entitate vie din corp este coloidul viu si nu celula. Acesta este asa de minuscul, incat abia se poate observa la un microscop optic.

Aceste microorganisme numite simbioti sunt si in sperma si in ovule. Ele sunt transmise la urmasi prin placenta.
La o alimentatie gresita cu multe proteine si mult zahar aceste microorganisme se transforma in stadii patogene care imbolnavesc organismul: simbiotul pasnic se transforma in virusi, bacterii si mucegaiuri. Simbioti folositori devin asadar paraziti periculosi datorita alimentatiei gresite.

O anumita ciuperca - Aspergillus Niger – parcurge toate stadiile patogene pana cand ajunge la acel stadiu care provoaca bolile de plamani. In faza finala ea are aspectul bacilului descoperit de Koch ca fiind bacilul de TBC: “bacilul Koch”. O alta ciuperca “mucor racemosus fresen” este cel mai periculos dusman al omului si al animalelor. Aceasta ciuperca a avut nenumarate stadii in timpul evolutiei sale prin care ea a pus baza unei variatii interminabile de boli.

Atunci cand alimentatia gresita este continuata, ciclul de transformare incepe din nou si agresivitatea microbilor devine din ce in ce mai daunatoare. Atunci cand sangele trece de la caracterul alcalin, mediu in care nu se pot dezvolta si trai microbii, intr-un mediu cu caracter acid, atunci inmultirea acestor paraziti devine necontrolabila si ei se pot transforma in toate stadiile, pana cand ajung si la forma de celule cancerigene.

Dieta gresita consta in principiu din alimentatia excesiva cu zahar si proteine animale (dar si vegetale ca cele din soia, fasole, alune), lucruri care hranesc foarte bine acesti paraziti si care ii fac sa ia forme si mai agresive. Dupa Enderlein hrana vegetala este baza unei sanatati bune. Nu avem voie sa uitam ca acest simbiot este de origine vegetala.

De aceea hrana vegetala este de preferat produselor animale. S-a dovedit chiar ca proteinele vegetale sunt cele folosite cu predilectie de corp la cresterea masei muschiulare.

Intr-un studiu medical amplu pe sportivi s-a putut dovedi ca printr-o hranire vegetariana se poate obtine o conditie mai buna facand acelasi antrenemant, decat prin hranire cu multe proteine animale. Cercetatoarea rusa Shatalova a dovedit prin maratoane in desert facute cu doua grupe de sportivi din care una se hranea conventional si alta strict vegetarian, ca cei cu hrana putina si vegetala au fost cu mult mai rapizi si rezistenti la traversarea desertului, decat cei cu alimentatie normala cu multe proteine.

S-a dovedit in plus ca respiratia celulelor este mult mai activa la hranirea vegetariana. Consumul zilnic mediu de proteine in Elvetia si Germania este de 140 gramme pe zi. Doza maxima procesabila de proteine este insa de 40-60 gramme, ceea ce face ca intre 50-100 de grame de proteine sa nu poata fi asimilate trebuind sa fie arse, transformate sau depuse in corp.

Aminoacizii si proteinele moleculare mici au o sarcina negativa si tind sa se lege de minerale cu sarcina pozitiva. Prin aceasta iau nastere complexe de proteine-minerale care nu mai pot fi dizolvate in nimic si care sunt depuse in interstitiul dintre celule, in tesut. Aceste depuneri reduc puterea de reactie a tesutului, duc la infundarea interstitiului si la impiedicarea schimbarii lichidului din acesta. Prin aceasta schimbul de substante este scazut si ca urmare creste cantitatea de toxine. Acest lucru duce la reducerea respiratiei din celule si la moartea lor.
Este un paradox nelinistitor ca se incearca sa se vindece boli cu medicamente care distrug sistemul imunitar al corpului (chimioterapie si anti-biotice), caci prin folosirea de medicamente dusmanii microbieni ai organismului pot sa se inmulteasca si mai mult. Daca omul continua sa ignore legile naturii, atunci nu il poate astepta decat distrugerea completa a sanatatii.

Datorita descoperirilor lui Enderlein si vaccinul trebuie vazut in cu totul alta lumina. El nu aduce nici un avantaj, ci mai degraba distruge sanatatea si slabeste sistemul imunitar.
In anul 1860 exista un caz de cancer la 2500 de oameni. In 1953 cancerul se putea intalni la una din 6 persoane, iar in ziua de astazi situatia s-a inrautatit cu mult mai mult. Deja oamenii s-au obisnuit ca pana si copiii si noi-nascutii sa faca cancer si leucemie.

Timpurile, cand studentilor la medicina li se spuneau urmatoarele lucruri, au disparut demult: “Domnii mei, vreau sa va fac sa recunoasteti ca pana si cea mai reusita interventie chirugicala nu este nimic altceva decat o dovada in plus ca noi nu am fost in stare sa vindecam boala respectiva” (Din cursul Prof. Dr med. Bier)

Medicina moderna face o gramada de analize la sange, din care la urma nu se poate spune mare lucru despre starea reala de sanatate a pacientului. Exista oameni bolnavi cu analize bune, cat si oameni sanatosi cu analize proaste. Acest lucru arata clar greselile medicinei moderne facute deja la analiza sangelui. Modul de analiza este gresit, caci sangele trebuie analizat atata vreme cat este viu. Cu un microscop de camera obscura orice medic ar putea vedea calitatea sangelui intr-o picatura de sange luata din deget, atata vreme cat sangele inca este viu.

Mai jos sunt ilustrate diferentele intre un microscop normal si un microscop cu camp intunecat (Dunkelfeldmikroskop), cu care se pot vedea atat calitatea sangelui, cat si cei mai multi agenti patogeni direct in proba de sange.
La acest tip de microscop lumina cu care este luminat preparatul nu ajunge direct in obiectiv. Numai lumina care trece prin preparat ajunge la obiectiv si produce o imagine cu forme deschise pe un fundal intunecat. In aceasta imagine se recunoaste numai conturul obiectelor din preparat.
Cauza atacurilor de inima: colonii de bacterii care cresc si blocheaza vasele de sange:
In imaginea de sus este sangele unui pacient cu cancer. Se vad doua ciuperci patogene – Aspergilus si Mucor, cat si globule rosii lipite una de alta. Deci, in cazul cancerului sangele este plini de patogeni si are o proasta calitate. Cancerul se poate descoperi cu acest microscop cu camp intunecat cu ani de zile inainte de a apare vreo tumoare. Mai jos este redat un stadiu avansat de proliferare a agentilor patogeni si de aglutinare a celulelor rosii.

Diferite poze din sange facute cu microscopul cu camp intunecat:
Desi exista microscoape electronice in care se vad atomii si chiar microscoape optice cu rezolutii mari, cand este vorba de analiza sangelui, prin folositea gresita a luminarii obiectului, nu se mai vede nimic folositor. Este ca si cum s-ar merge cu un Ferarri numai cu 20 km/ora.