Afişări de pagină

Sistem


vineri, 9 august 2013

Cancerul este un exemplu de INEFICACITATE aproape totala a medicinei moderne

Mi-am pierdut prea multi prieteni si rude datorita acestei INEFICACITATI COSTISITOARE.
Abordarea corecta a tratamentului curativ al acestei boli implica cunoasterea profunda a structurilor subtile ale fiintei umane vazuta ca un intreg.
Actionand cu perseverenta in lumina acestui principiu reusim gradat sa inlaturam cauzele reale ale acestei maladii cumplite.
 
In conceptia orientala, cancerul este o boala a excesului de YIN-acid si din aceasta cauza este relativ usor de tratat cu ajutorul regimului alimentar predominant YANG-bazic, format, de exemplu, in totalitate din urmatoarele cereale: orez (salbatic), mei, grau, hrisca fierte sau coapte moderat si sarate (cu sare grunjoasa fara iod) dupa gust, adica unul din regimurile Oshawa. Mai multe detalii va ofera medicina ortomoleculara.
YIN se contrabalanseaza prin perseverenta si optimism, caci este inactiv, lenes, comod, inert, caracterizat de anabolism, visator, rece, hipotensiv, apos, obez, vrea dulciuri, lent, ingaduitor, tolerant, delasator, vid, gata sa cedeze. Seara, de la ora 18.00 YIN-ul ajunge sa predomine. Iarna si primavara de asemenea predomina.
YANG-ul este exact contrariul.
 
O atitudine mentala optimista, apelul catre Dumnezeu si postul numai cu apa sunt sfaturi care se pot aplica si in cazul acestei boli, deoarece fac minuni.
 
Nu in ultimul rand, familia care ofera un cadru de unitate si ajutor neconditionat optimist face miracole.
"Unde sunt doi care se roaga in numele Meu, acolo sunt si Eu!"
 
Un remediu spectaculos, accesibil acum si in Romania, este:     
Este bazic si reface extraordinar potentialul YANG al fiintei.