Afişări de pagină

Sistem


sâmbătă, 30 martie 2013

Fiinta se vindeca singura, daca e detoxifiata de la psihic pana la fizic

         Sa traim sanatos fara toxine - Dr. Robert Morse

„Un lucru ştiu sigur despre Dr. Robert Morse: că şi-a susţinut punctul de vedere prin toate mijloacele posibile. Această carte uluitoare te poartă pas cu pas prin fiecare aspect al detoxifierii şi consolidării vitalităţii. E sipetul cu comoara de informaţii pentru începători şi cunoscători deopotrivă.”
                                                                                                 David Wolfe

„Să Trăim Sănătos fără Toxine" vă arată cum să vă curăţaţi organismul de otrăvurile care vă distrug sănătatea şi cum să începeţi procesul de regenerare celulară completă, care duce la adevărata vindecare. Având la activ 30 de ani de practică medicală, timp în care a tratat mii de oameni cu probleme de la SUPRAPONDERABILITATE până la CANCER, Dr. Robert Morse dezvăluie cel mai recent sistem al său de vindecare: detoxifierea!

Citat din carte:
"Printre bolnavii de cancer pe care nu i-am putut ajuta, se numără persoanele care, dintr-un motiv sau altul, aveau centrul inimii blocat, şi care nu reuşeau să îşi deschidă sufletul spre iubire. La unele persoane, această problemă este complexă şi foarte adânc înrădăcinată. În acest punct, intervine influenţa benefică a meditaţiei, rugăciunii personale făcută cu sinceritate şi consilierea spirituală. Fiecare ar trebui să se bucure de viaţă, acceptând-o aşa cum este. Studiaţi natura şi înconjuraţi-vă de plante şi de flori, fiindcă ele au o imensă putere vindecătoare. Natura ne îmbrăţişează cu efluvii de iubire. Dacă reuşim să ne debarasăm de trecut, ne vom bucura de fiecare clipă care ne-a fost dată, aşa cum este ea. Renunţaţi la ură, la furie şi la idei fixe. Lăsaţi-le în seama lui Dumnezeu. O vorbă veche, pe care îmi place să o folosesc, spune astfel: „Lasă-te în voia lui Dumnezeu."Iubirea, fericirea, bucuria, sănătatea şi controlul mental ţin inima deschisă. Nefericirea, depresia, disperarea, mânia, gelozia, furia, invidia şi stările negative închid sau menţin închis centrul inimii. Gândurile trebuie controlate în permanenţă. Se spune că gândurile sunt un sclav     extraordinar, dar un prost stăpân, ba chiar un stăpân care poate distruge.
Procesul gândirii, mai precis gândurile, ne împiedică să ne bucurăm de clipa prezentă, de „eternul acum” după cum mai este el denumit. Vă mai aduceţi aminte când, în copilărie, aveaţi sentimentul că prezentul nu se va sfârşi niciodată? Erau zile în care timpul se dilata, zile pline de bucuria jocurilor şi a plăcerii. Pe măsură ce aţi crescut, acele momente nealterate de constrângerile temporale s-au pierdut şi aţi devenit robii gândurilor, frământărilor şi dorinţelor. Stilul de predare din majoritatea şcolilor sistemului nostru de învăţământ promovează concurenţa şi limitează libertatea de gândire, la fel cum lumea dominată de posesiuni materiale ne constrânge libertatea şi fericirea. Aceste circumstanţe au diminuat puterea noastră de conştientizare şi capacitatea noastră de a-l cunoaşte pe Dumnezeu, sursa adevăratei vitalităţi, fericiri şi împliniri. Detoxificând corpul fizic puteţi declanşa o serie de evenimente care vă vor permite să vă purificaţi şi să reluaţi controlul asupra proceselor mentale şi sufleteşti."

• Acoperă Detoxifierea de la A la Z, dând răspuns la întrebări de genul: De ce să ne detoxifiem?
Când să ne detoxifiem? La ce să ne aşteptăm? Cum actioneaza? Cât durează?
• Explică felul în care trebuie folosite anumite alimente crude şi plante medicinale pentru curăţarea şi vindecarea fiecărui organ, sistem sau stare de dezechilibru din organism.
• Prezintă detaliat legătura dintre corp, minte şi suflet, pe de-o parte şi sănătatea durabila, pe de altă parte.
• Prezintă dieta de detoxifiere şi cum trebuie ea adaptată vieţii.
• Cuprinde zeci de tabele uşor de folosit: plante medicinale, formule de remedii naturiste din plante, proprietăţi ale alimentelor, mineralelor, substanţelor fito-chimice, ale sărurilor celulare etc., precum şi reţete de preparate din alimente crude.

Cartea, o gasiti aici: http://www.scribd.com/doc/93665327/C...os-Fara-Toxine