Afişări de pagină

Sistem


sâmbătă, 16 februarie 2019

Apelul international "Stop 5G pe pamant si in spatiu"

A aparut varianta in limba romana:
https://static1.squarespace.com/static/5b8dbc1b7c9327d89d9428a4/t/5c0ad337f950b7766a640e4d/1544213310960/Apel+interna%C5%A3ional+-+Stop+5G+pe+P%C4%83m%C3%A2nt+%C5%9Fi+%C3%AEn+Spa%C5%A3iu.pdf 
Detalii despre pericolele contoarelor "inteligente" (SMI) pentru energie electrica, termica, apa: corupția utilităților, incendiile fatale, escrocherii la facturare, supravegherea ilegală și riscurile de sănătate provocate de curentii tranzitorii și de radiațiile wireless pulsate:
https://takebackyourpower.net/the-truth-about-smart-meters-presentation-josh-del-sol/
https://www.collective-evolution.com/2019/02/19/5g-is-the-stupidest-idea-in-the-history-of-the-world-washington-state-biochemistrymedical-science-prof/ 
https://youtu.be/kBsUWbUB6PE
Se tot discuta despre implementarea retelelor de telefonie mobila 5G, dar nici un oficial nu pune problema impactului asupra sanatatii populatiei, asupra mediului, asupra securitatii datelor personale si reglementarea acestui impact prin standarde interne sau internationale (tehnologia 5G pune un accent deosebit pe software-ul care asigură comunicarea între celulele reţelei, iar specialiştii consideră că este în special vulnerabilă la spionaj. Alianţa de spionaj Five Eyes, care include SUA, Marea Britanie, Canada, Noua Zeelanda şi Australia a afirmat că echipamentele Huawei (China) ar putea fi folosite ca o uşă ascunsă pentru spionaj sau colectare neautorizată de informaţii).
Am facut o sesizare catre Ministerul Sanatatii din Romania, onor d-nei Sorina Pintea, ocupata cu vaccinarea "obligatorie" si profitul companiilor de medicamente. Astept raspunsul in termenul legal. Totul se rezuma parca la un mars al veseliei pentru viteze mai mari de trafic si descarcare de date. ANCOM n-a cerut nicio colaborare Ministerului Sanatatii in domeniul elaborarii strategiei de implementare a retelelor 5G in Romania.
UIT a împărțit serviciile de rețea 5G în trei categorii: bandă largă mobilă îmbunătățită (eMBB) sau telefoane mobile, comunicații ultra-fiabile cu o lățime redusă (URLLC), care includ aplicații industriale și vehicule autonome, și comunicări masive pentru mașini (MMTC) sau senzori. Inițiativele inițiale 5G se vor concentra pe eMBB și pe cele fixe wireless, care utilizează multe dintre aceleași capacități ca și eMBB. 5G va utiliza spectrul în gama de frecvențe LTE existente (600 MHz până la 6 GHz) și, de asemenea, în benzile milimetrice (24-86 GHz). In Romania este alocata si banda de 26 GHz. Deocamdata, ANCOM nu se grabeste cu implementarea acestei benzi: Foaia de parcurs națională privind alocarea și utilizarea viitoare a benzii de frecvențe 470-790 MHz poate fi consultată aici.
 Tehnologiile 5G trebuie să satisfacă cerințele ITU IMT-2020 și / sau versiunea 3GPP 15; în timp ce IMT-2020 specifică rate de date de 20 Gbit /s, viteza 5G în benzile sub-6 GHz este similară cu cea a 4G.
Prima tara cobai in care se implementeaza o retea 5G este San Marino: https://www.idevice.ro/2018/09/05/prima-tara-europa-retea-5g/ . In Olanda experimentul facut cu o retea 5G a fost un esec.