Mai jos veti regasi traduse doar ideile principale si o trimitere la un chestionar:
Cei mai multi oameni cred ca degradarea ADN-ului determina ca celulele sa devina maligne. E adevarat ca celulele tumorale au ADN-ul deteriorat, dar nu toate celulele cu ADN deteriorat devin maligne. De fapt, deteriorarea DNA-ului e doar un simptom, fiind produsa de adevarata cauza a cancerului.
Oamenii de stiinta de la Independent Cancer Research Foundation (ICRF) – o fundatie nonprofit care investigheaza metodele medicinei naturiste – sunt printre cei care au descoperit cum microbii blocheaza in interiorul celulelor tumorale energia ATP.
Insa tiparele mentale negative ale persoanei in cauza slabesc sistemul de aparare si microbii pot sa patrunda in organism.
Cunoscand acest proces ei au dezvoltat mai mult de 25 de tratamente naturale care ucid microbii din interiorul celulelor tumorale, asa cum a facut-o si Dr. Raymond Royal Rife, astfel producand conversia acestor celule in celule normale.
Ei utilizeaza un dispozitiv de inalta radiofrecventa conform www.cancertutor.com. Acest website apartine ICRF.
Cum produc cancerul microbii din interiorul celulelor canceroase
Ei blocheaza partial productia de energie ATP (Adenozintrifosfat) in interiorul mitocondriilor celulelor. https://ro.wikipedia.org/wiki/Adenozintrifosfat
Vezi si: http://vindecareacancerului.blogspot.ro/2014/03/secretul-tumorilor-maligne-s-ar-ascunde.html
http://cancerulestereversibil.blogspot.ro/2013/02/cum-sa-stopam-gena-tktl1-cancerului.html
Aici este cheia intelegerii multor tratamente noi si eficiente anticancer.
Sa privim cum se produce energia ATP in celulele sanatoase:
Pasul 1: Intr-o celula normala, receptorii de glucoza permit accesul glucozei in celula.
Pasul 2: Intr-o reactie chimica in lant in 10 pasi glucoza este convertita in piruvat sau acid piruvic (https://ro.wikipedia.org/wiki/Ciclul_acidului_citric,
http://www.sfatulmedicului.ro/arhiva_medicala/piruvat).
Pasul 3: Piruvatul patrunde in mitocondriile celulelor, fiecare celula avand mii de mitocondrii.
Pasul 4: Piruvatul este la baza unui ciclu al acidului citric, ciclul acizilor tricarboxilici (ciclul TCA), ciclul Krebs sau ciclul Szent-Györgyi-Krebs [1][2].
Ciclul acidului citric este o componenta cheie a metabolismului, prin care toate organismele aerobe produc energie. Prin catabolismul (https://ro.wikipedia.org/wiki/Catabolism ) zaharurilor, carbohidratilor, a grăsimilor și a proteinelor se produce acetat sub formă de acetil-CoA.
Deci, fara zaharuri, carbohidrati, grasimi si proteine animale celulele tumorale au doua alternative:
- sucomba sau
- se convertesc in celule sanatoase. Cele sanatoase vor rezista mai mult POSTULUI .
Vezi si: http://cancerulestereversibil.blogspot.ro/2013/02/cum-sa-stopam-gena-tktl1-cancerului.html
Pasul 5: Pe la jumatatea ciclului acidului citric incepe o a doua reactie in lant numita "lantul transportator de electroni".
Funcția esențială a mitocondriei constă în sinteza ATP folosind energia rezultată din oxidarea NADH și FADH2 proveniți din ciclul citric și din oxidarea acizilor grași. Energia rezultată prin oxidările NADH și FADH2 este în proporție de cca. 50% folosită pentru sinteza de ATP, care se produce simultan cu scurgerea electronilor prin lanțul respirator.
Restul energiei provenite din oxidări, neînmagazinată în ATP, este disipată sub formă de energie. Acest proces joacă un rol esențial în menținerea temperaturii corpului la animale cu sînge cald.
De aceea, FADH2 facilitează transferul de electroni la coenzima Q, care este acceptorul final al reacției catalizate de complexul succinat:ubichinona oxidoreductaza, acționând ca intermediar în lanțul transportor de electroni.
Astfel apare necesitatea suplimentarii enzimelor si a coenzimelor, Q10 fiind una care nu mai este produsa in organism dupa 35 de ani.
Aceste doua cicluri TCA sau Krebs si cel transportator de electroni creaza majoritatea energiei ATP in celule.
Aici este cheia.
Celulele canceroase au mai multi receptori pentru glucoza decat celulele normale si de 15 ori mai multa glucoza decat celulele normale, iar microbii intercepteaza cea mai mare parte din glucoza.
Astfel incat, chiar daca o celula canceroasa are mai multa glucoza decat o celula normala, mai putin din aceasta glucoza ajunge la mitocondrii fata de cazul unei celule normale.
Astfel, o celula canceroasa are un nivel mai scazut de ATP din cauza ca are mai putin piruvat si are mai putin piruvat pentru ca are disponibila mai putina glucoza.
Aici ne putem aminti de casexie si un alt ciclu:
Casexia (slabirea sau devitalizarea accentuata a organismului) apare prin inchiderea unui cerc vicios: celulele canceroase creaza acid lactic, acidul lactic ajunge la ficat (fluxul sanguin devine plin de acid lactic). Odată ajuns în ficat acidul lactic este transformat în glucoză. Glucoza merge inapoi la celulele canceroase, care produc si mai mult acid lactic prin fermentatie. Ambele capete ale acestui ciclu (ficat si celulele canceroase) consumă cantități mari de energie. Estimativ, cașexia ucide 50% dintre pacienții cu cancer.
Deci, ATP nu mai sustine un ciclu sanatos, ci este consumata intr-un ciclu nesanatos.
Toate aceste cicluri nesanatoase trebuie intrerupte si ATP sa sustina ciclul normal.
www.rifevideos.com
Microbul este de fapt bacteria Helicobacter Pylori.
Sa luam in considerare un protocol “miere si turmeric”.
Celulele tumorale au mai multi receptori pentru glucoza si sunt atrase de consumul mierii. Mierea devine un cal troian pentru remedii, precum turmericul, care ucid microbii.
Trei studii diferite au aratat ca turmericul este cel mai eficient in eradicarea bacteriei Helicobacter Pylori, apoi celulele pot reveni la stadiul normal.
Protocolul Dirt Cheap poate fi gasit pe www.cancertutor.com impreuna cu mai multe tratamente naturiste anticancer.
In plus, tehnologia Royal Rife, de asemenea converteste celulele tumorale in celule normale. Protocolul cu “radiofrecvente inalte” este automatizat si implica generarea frecventelor Rife originare, precum si altele suplimentare.
In concluzie, cercetatorii medicinei naturale utilizeaza metode traditionale (de ex. suc de struguri negrii sau suc de morcovi cu sfecla rosie), precum si tehnologii de ultima ora pentru tratament.
Pentru mai multe informatii: www.cancertutor.com
What's Your Cancer Risk?
You may or may not know this, but your everyday habits (nutrition, environment and activities) play a significant role in your risk for getting cancer or avoiding it. To find out, take this short 13 question quiz.
Discover the many hidden causes of cancer and what you can do TODAY so you don't become a cancer statistic. Here's the cancer-risk quiz.
You may or may not know this, but your everyday habits (nutrition, environment and activities) play a significant role in your risk for getting cancer or avoiding it. To find out, take this short 13 question quiz.
Discover the many hidden causes of cancer and what you can do TODAY so you don't become a cancer statistic. Here's the cancer-risk quiz.