Afişări de pagină

Sistem


marți, 2 iulie 2024

Remember Dr. Ryke Geerd Hamer

 In data de 2 Iulie 2017, a plecat dintre noi Dr. Ryke Geerd Hamer.

Am o profunda recunostinta fata de acest OM, care in pofida unui adevarat razboi dezlantuit impotriva lui; cu suspendarea licentei de a profesa ca medic, arestari, inchisoare, tentativa de omor, exil si multe altele, si-a continuat cercetarile cu pasiune si dedicare, lasand in urma sa Cea mai Mare Descoperire Stiintifica in domeniul Medical, din istoria cunoscuta a umanitatii – “La Medicina Sagrada”, cum au numit-o spaniolii.
A reusit, intr-o singura viata, sa dezvolte o stiinta exacta, verificabila, care a fost validata de instantele din Germania, unde era inculpat pentru practicarea medicinii fara licenta. In cautarea unei modalitati de a-i infirma descoperirile, au luat cazurile cu care Dr. Hamer a lucrat in ultimii 10 ani, si nu mica le-a fost surpiza sa descopere ca din cei 6500 de pacienti, 6000 erau vii si sanatosi. Ba mai mult, jumatate dintre acesti pacienti, au primit protocolul conventional, ceea ce era total iesit din comun la acel moment. Supravietuirea pe o perioada de 10 ani, a celor diagnosticati cu cancer si supusi protocolului conventional, era o noutate absoluta. In plus, i-au fost refuzate peste 8000 de marturii ale pacientilor cu care si-a derulat munca de cercetare, iar toate aceste informatii au fost secretizate.
Dr. Hamer nu a fost doar un medic desavarsit, cu numeroase descoperiri, ci și o persoană cu inimă bună, generoasă și plină de compasiune.
Dar acum, munca de 35 de ani a acestui OM, Noua Medicina Germanica, a devenit cunoscuta in toata lumea, iar marea noastra datorie, a celor care o aplicam, este sa o invatam cat mai bine, corect si complet, pentru a putea oferi cea mai inalta calitate celor care se indreapta spre noi cu provocari de tot felul.
“A vinde chimioterapia ca „terapie”, este cel mai probabil, cea mai mare înșelătorie din istoria medicinei. Cine a creat această chimio-tortură, merită un monument în iad.” Dr. Ryke Geerd Hamer
🙏