1. S-a dezbatut public Legea vaccinarii obligatorii. Au lasat-o mai moale acum. Iata ce declara un actual senator al Romaniei: "Nu va exista vaccinare obligatorie in România. Este anti-constituțional."
2. Dar Ministerul
a lansat in 26 mai 2017 campania
“VACCINEAZĂ-ȚI COPILUL ÎMPOTRIVA RUJEOLEI! OFERĂ COPILULUI TĂU O ȘANSĂ LA VIAȚĂ SĂNĂTOASĂ!”.
A facut apel la mass-media sa promoveze mesajul, DSP-urile sa promoveze din usa in usa vaccinarea sub deviza obligativitatii, prim-ministrul a iesit cu declaratii agresive, ca va aplica sanctiuni, ca va investi 50 milioane EUR ca sa puna din nou in functiune Institutul Cantacuzino (dar de ce l-a lasat sa se prabuseasca?):
https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2010/10/11/atentie-la-vaccinul-ror/.
Azi am vazut afise in Bucuresti pentru aceasta campanie.
Deci, nu le merg afacerile si le expira vaccinurile. Nu-i nimic, romanii tot nu stiu asta si le pot administreaza expirate!
3. Cea mai mare minciuna este insa asta: campania se face in numele rujeolei, iar vaccinurile ROR sunt triple, adica pentru trei afectiuni: rubeola, rujeola si oreion. Nimeni nu face 3 afectiuni deodata si protectia nu este permanenta, asa cum se afirma oficial.
Vaccinurile multivalente sunt mai profitabile pentru marile multinationale si mai agresive pentru copii.
Institutul Cantacuzino fabrica vaccinuri simple, monovalente, si se administrau mai putine decat in ziua de azi, la intervale mai lungi de timp, astfel incat organismul copiilor avea timp sa se recupereze. Deh, nu conta profitul.
Acum se tot bate moneda pe faptul ca mortalitatea infantila a scazut, ca au fost eradicate multe boli contagioase si a crescut durata medie de viata datorita campaniilor de vaccinare.
Nu se intra in amanunte: a crescut si nivelul de trai, asistenta medicala nu include doar vaccinarea, oamenii au acces si la medicina alternativa, si mai ales ca nu se punea problema profitului in detrimentul vietii. Acum profitul e pe primul loc: PROFIT OVER LIFE.
Deci, deschideti-va portofelele si vaccinati-va. Fiti supusi, docili ca niste oi.
Fondurile alocate de CNAS nu ajung niciodata serviciilor medicale curente. Cineva le dreneaza in alte directii.